Bestuurslid1

Een introductie

Beste Buurtgenoten, ik ben Algo van Grootel, geboren in 1969 en woon mijn hele leven lang in Cranendonck, Budel-Schoot en Budel om precies te zijn ??
Samen met Mirjam hebben wij een zoon (CornÈ) en een dochter (Romie).
Na mijn opleiding aan de Hotelschool te Turnhout BelgiÎ moest ik nog mijn militairendienst vervullen waarna ik uiteindelijk chefkok werd van Brasserie van Breukelen in het Phillips Stadion.
Eerst onder de vlag van ECS Catering en daarna voor Maison van de Boer.
Omdat ik van huis uit opgegroeid ben in de horeca en als kind al in het cafÈ van mijn ouders op de bar zat, kwam er in 1996 de gelegenheid om voor mijn eigen te beginnen en kochten wij samen het pand van Henk en Kees aan de Nieuwstraat, toen Restaurant ít Leuterhuis.
Inmiddels bedrijven wij bijna 19 jaar onze horecagelegenheid, nu genaamd LUST | eet, drink, feest (voorheen Le Cornet) met veel plezier.

Op verzoek van ons met nog een aantal gezinnen wonende op de Nieuwstraat werd er in 2006 door het toenmalige bestuur besloten goedkeuring te geven om de oneven zijde van de Nieuwstraat officieel te verbinden aan het buurt gebied ít Tipke.
Sindsdien hebben onze kinderen en wij zelf leuke en gezellige activiteiten mogen mee maken.
In 2014 werd er voor aanvulling van het bestuur gevraagd en heb mij daarvoor aangemeld.
Als wij ergens goed in zijn vanuit ons beroep dan is het wel leuke dingen organiseren en zorgen dat alle mensen het naar hun zin hebben.
Zo wil ik graag een steentje bijdragen om leuke en nieuwe activiteiten te organiseren en tevens te fungeren als een sociaal en gezamenlijk ontmoetingspunt voor alle buurtgenoten als zijnde het enige horecagelegenheid van deze buurt vereniging.