Maar liefst 17 van onze jongste buurtgenoten kwamen op deze zondagochtend naar Le Cornet, waar alles al klaar was voor de ontvangst van Sinterklaas en zijn Pieten. Op de tafels lagen lekkere pepernoten  en schuimpjes, er hingen prachtige Sinterklaasslingers aan de muren en er werden mooie tekeningen voor de Sint gemaakt.

Toen er uit volle borst gezongen werd, kwam Sinterklaas met één van zijn Pieten binnen. Maar waar was de tweede Piet nou toch? Sinterklaas was hem onderweg kwijtgeraakt! Gelukkig wilden de kinderen wel even helpen zoeken en binnen de kortste keren hadden ze “Piet Henk” gevonden in de keuken.

De kinderen kregen daarna de kans om even gezellig met de Sint te komen kletsen. De één had praatjes voor 10 en de ander werd een beetje verlegen van alle aandacht of vond Sinterklaas en zwarte Piet zelfs een klein beetje eng! Toen Sinterklaas alle kinderen gesproken had en er nog een aantal mooie liedjes gezongen waren, was het natuurlijk tijd voor een cadeautje! En gelukkig hadden de Pieten ook dit jaar weer voor elk kind een mooi presentje meegebracht. Heel tevreden werd Sinterklaas tot slot uitgezwaaid. We hopen hem volgend jaar ook weer te mogen begroeten bij onze buurtvereniging!

Voor meer foto’s van het Sinterklaasfeest 2014: klik hier
DSC01277 DSC01213 DSC01206 DSC01162