DSC03302DSC03341DSC03312Met zijn allen gingen we rond 11 uur naar buiten om Sinterklaas en zijn Pieten welkom te heten bij “Lust” aan de Nieuwstraat. Zijn schimmel had een dagje vrij en daarom kwam Sinterklaas vandaag op een motor met zijspan naar ons toe! Wat een aankomst van de goedheiligman!

Na het schudden van vele handjes door de Sint en het uitdelen van strooigoed door de Pieten, gingen we weer naar binnen. Daar had Sinterklaas tijd om met alle kinderen even een praatje te maken, hoewel het praten meestal vooral door de Sint gedaan werd! Natuurlijk wilde Sinterklaas graag nog wat liedjes horen, want daar is hij nu eenmaal dol op zoals we allemaal weten. Er was 1 favoriet liedje bij de kinderen: “Sinterklaas Kapoentje”. Die hoorden we dan ook een aantal keren voorbij komen J.

Toen Sinterklaas alle kinderen gesproken had, was het voor hem alweer tijd om verder te gaan. Hij heeft nu eenmaal een hele volle agenda.. Maar voor hij wegging, had hij voor elk kind natuurlijk nog een cadeautje! Na een volmondig “Dag Sinterklaasje” werden alle pakjes razendsnel geopend en toen zat het Sinterklaasfeest er alweer op voor dit jaar! We kijken terug op een hele gezellige zondagochtend en hopen dat de Sint ons volgend jaar weer een bezoek komt brengen!