Lyon_websiteMijn naam is Lyon van der Heijden. Ik ben in 1964 geboren in Tilburg.

Ik woon sinds sept 2014 samen met mijn partner Riet en onze hond Tanja in de Willem de Zwijgerstraat.

We hebben de afgelopen 12 jaar in België gewoond, waarvan de laatste 9 jaar in Hamont. Door privé omstandigheden hebben ons huis daar verkocht en wilden we terug naar Brabant. We hebben in mei 2014 het huis aan de Willem de Zwijgerstraat gekocht en zijn daar na een grondige renovatie in sept 2014 ingetrokken.

Wat ons meteen opviel was dat als je buiten in de tuin bezig was iedereen vriendelijk was en elkaar groette. Zo ben ik in contact gekomen “met die man in zijn scootmobiel “ Jan. En Jan nodigde mij uit om bij de buurtvereniging te gaan.

Ook het eerste jaar hoorde ik al dat er bestuursleden gevraagd werden, maar vond ik zelf dat ik veel te kort in de buurt woonde om mij hiervoor op te geven. Echter in 2015 kwam mij ter ore dat de buurtvereniging misschien wel op zou houden te bestaan als er geen aanmeldingen kwamen. Ik heb toen bij José en Jan aangegeven dat ik wel geïnteresseerd zou zijn om me aan te melden als bestuurslid met in mijn achterhoofd “het zou toch jammer zijn als de buurtvereniging zou moeten stoppen”.

Ik heb nu het stokje overgenomen van José en zal mijn best doen om het voorzitterschap met eenzelfde betrokkenheid en energie voort te zetten.

Mijn motto: “een buurt met oog en oor voor elkaar”.